Wednesday, 14 January 2015

LOVELY EDITOR

Yeah!! Sebenarnya memang kami sayang kamu, wahai Editor Anaasa Publication. Tiada kata seindah ayat-ayat yang kamu tengah edit tu. Tak ada pujangga seindah perkataan yang disusun rapi. Bagi kami tugas melengkapkan frasa dan ayat itu terlalu rumit. Tapi kamu memang melakukan dengan bergaya. Siapa pun diri kamu, hanya kami yang tahu. So, ucapan terima kasih yang tidak terhingga sepanjang september 2014 kita bermula, dan sehingga sekarang masih lagi bersama.
Keep up girls!!

Actually, kita memang suka menulis di blog. That's why kita nak korang ada juga di laman blog ni. 

Thank You.

No comments:

Post a Comment